Hoe ik magie toe liet in mijn leven.. Bijzondere vondsten

De laatste tijd vinden er zulke bijzondere gebeurtenissen plaats in mijn leven, veel synchroniciteit. Het begon met het herhalend zien van dubbele getallen en bijzondere ontmoetingen. In het begin van mijn ontwaking vond ik het nog lastig te geloven dat dit tekens zijn, want ja ‘van wie dan?’.. Totdat het zo duidelijk aanwezig was in mijn leven en het eigenlijk allemaal té toevallig werd. Vooral sinds ik bijzondere vondsten doe, die mij het gevoel geven speciaal voor mij te zijn neergelegd om een boodschap te brengen.

De eerste keer gebeurde nadat ik naar de moestuin was geweest. In die tijd was ik nogal gehaast, ik had net mijn baan opgezegd en was nog aan het ont-stressen. In het sjamanisme spelen krachtdieren een belangrijke rol en deze komen op je pad om jou iets te vertellen.

In die periode (en nog steeds ha) zag ik krachtdier slak vaak voorbij komen. Bijvoorbeeld ergens midden op een hek als ik als een speer onkruid aan het wieden was. Ja ik heb moeite om rustig aan te doen, het liefst ga ik volle vaart, en slak zegt altijd ‘doe maar rustig aan, gewoon chill, glij maar door het leven.’

Schatkist

Deze keer liep ik naar huis, toen ik zag dat er op de kraag van mijn jas slakkenslijm zat.. Got the message! Ik vertraagde en liep ik naar de bosjes toe om een blaadje te pakken waarmee ik het slijm kon afvegen. Daar zag ik ineens een rieten koffer liggen, hij was leeg en zonder na te denken pakte ik hem op. Vreemde plek om een rieten koffer neer te leggen dacht ik wel, maar het voelde alsof deze daar speciaal voor mij lag. Iets voor mijn missie als sjamaan, wat zou erin komen? Bij thuiskomst bleken mijn tarot en orakel kaarten er precies in te passen. Als ik op pad ga, voor een ceremonie of uit logeren, neem ik mijn altaar en edelstenen erin mee. De koffer betekent echt veel voor me, en een grappig detail is dat ik dezelfde week mijn dure designer tas verkocht.

2133c12a3f.JPEG.jpg

Amaru

Afgelopen week vond ik op het strand, terwijl we terug naar de auto liepen, in het zand een slang. Amaru, zei ik gelijk. Amaru is krachtdier slang in het Peruviaans sjamanisme en het totemdier van het zuiden. Het zuiden staat voor de zomerperiode en krachtdier slang helpt je om jouw oude huid los te laten. Op energetisch niveau betekent dit dat je jouw verleden loslaat door naar binnen te keren en oude wonden te helen. Precies waar ik met het Vind Jouw Spirit programma mee bezig ben. Ik ben die dag veel in het water geweest, het element water staat voor emoties. Door veel in aanraking te komen met het element water zuiver je jouw energieveld en heel je oude emoties. Hoe mooi dat Amaru mij aan het eind van de dag deze bevestiging gaf door op mijn pad te komen.

67d5c6261f.JPEG.jpg

Post

De derde vondst was gisteren, ik had gezellig geluncht in Amsterdam met een vriendin. Mooie gesprekken gehad over het spirituele pad dat wij bewandelen, hoe wij er beide kiezen om ons hart te volgen en de bijzondere tijd waarin we leven. We liepen terug richting mijn auto toen zij mij vertelde over het boek ‘De meeste mensen deugen’. We spraken erover en stelden onszelf een paar filosofische vragen over de huidige wereldleiding.

Ineens lag daar op de stoep een envelop. Er stond een naam op. Hr. X.X., wat al bijzonder was aangezien ik vlak daarvoor pal voor het Rijksmuseum had gestaan. In de envelop zaten allemaal kleine papiertjes. Ik pak er één uit, en las; ‘Niets is moeilijker, dan te geloven aan die deugden, welke men zelf niet bezit’.

64542436dc.JPEG.jpg

Onze mond viel open van verbazing, we hadden het net over deugden en nu ontvangen we post.

Opnieuw pak ik een briefje uit de envelop ‘Wij zijn nooit zo deugdzaam als wanneer wij ziek zijn’..

cbd1dd30d3.JPEG.jpg

Hoe bijzonder dat van alle spreuken précies degene over deugden eruit kwamen?!!! En wat willen deze boodschappen ons vertellen?

Ik besef mij steeds meer hoe het leven een samenloop is van allerlei kleine en grote ‘toevalligheden’, situaties die plaatsvinden om jou een signaal te geven dat je op de goede weg bent. Want zeg nou zelf, als jij gestresst, gefrustreerd en denkend door het leven gaat dan zie je dit soort dingen gewoon over het hoofd!

En hoe ik mij hiervoor open stel? Gewoon vragen aan spirit; Breng mij op mijn pad en geef signalen dat ik op de goede weg ben.

Werk samen met jouw intuïtie, durf te voelen wat goed voelt en wat niet. Geloof dat alles mogelijk is! Laat je oude overtuigingen los en open je voor de oneindige mogelijkheden van het universum. It’s fun!!!

Oh en, mocht iemand Hr. X.X. kennen.. Ik geef de envelop graag aan hem terug, tot die tijd bewaar ik hem goed!

Update; Ik ben inmiddels in contact gekomen met de oorspronkelijk bedoelde ontvanger van de envelop.

Geef een antwoord