Sjamanistische
healing & coaching

Awaken the magician

Tijdens een Sjamanistische healing & coaching sessie geven we aandacht aan een gebied dat jij wilt veranderen in jouw leven. Groot of klein. Je krijgt meer bewustzijn op jouw innerlijke blokkades en versterkt de verbinding met wie jij werkelijk bent. Zo zal jouw leven van binnenuit transformeren en ga jij meer vrijheid, voldoening en overvloed ervaren.

Ik help jou bij de transformatie naar het nieuwe bewustzijn, zodat je in jouw authentieke kracht komt en jouw plek in de nieuwe aarde kunt innemen. We zoomen in op waar jij nu staat in het leven en waar je tegen aanloopt. De sessie geeft diepe inzichten en nemen jouw innerlijke blokkades weg. Je zult meer flow in het leven gaan ervaren.

Je gaat zien dat je alles in het leven zelf hebt manifesteert. En voelen of dat nog wel is hoe je het wilt. We transformeren schaduw, waardoor je frequentie verhoogd en je het leven aantrekt waar je naar verlangd.  Are you ready for magic?

Plan hier jouw gratis
& vrijblijvende kennismaking in

Sjamanisme

De pure verbinding
met Moeder Aarde.
De natuur binnenin jezelf.
Alles is een.

Een sjamaan kijkt vanuit de ziel en erkent dualiteit, het licht én het donker op aarde. Transformeert oude pijn en trauma’s, beperkende overtuigingen en conditioneringen. Door de verruiming van het bewustzijn ga je jouw zelfhelend vermogen herkennen en zien dat jij het leven zelf creëert. Bewust én onbewust. Door het ego te overstijgen en je hart te openen word je bewust van het ecologisch geheel. Zo heel jij en helen we samen de aarde!