Zet jouw verlangen in het licht

Lief mooi mens,

Wanneer ik jou een lege canvas zou geven en je zou vragen jouw droomleven en ideale wereld te schetsen, hoe zou die er dan uitzien? 

We staan op een cruciaal moment in het bestaan van de aarde, nog nooit is het belangrijker geweest dan te voelen wat er van binnen wil ontstaan. Je bent geboren in een wereld die gevormd is door mensen die een systeem hebben bedacht. Een systeem om welvaart te creëren en om ons verder te laten ontwikkelen. Echter breekt er op dit moment een geheel nieuw tijdperk aan. 

Er is geen tijd meer om door te gaan op de manier zoals we dat deden. Een radicale shift is nodig om de aarde in de nieuwe richting te bewegen. Deze shift komt vanuit jou, vanuit mij, vanuit ons allemaal. Het is tijd voor jouw unieke creatie kracht.

De afgelopen ander half jaar zijn we in de ban geweest van de pandemie, maar we mogen niet vergeten dat dit een gevolg is van een veel groter probleem. Namelijk de vitaliteit van de aarde, de manier waarop wij zijn gaan leven zorgt er niet langer voor dat wij in positieve richting ontwikkelen. Hiervoor moeten wij namelijk ons leven op een andere manier gaan inrichten. Vooral het gebruik van chemische middelen, onze voedselproductie / -consumptie en het zorg- en onderwijssysteem vraagt dringend om vernieuwing. 

Verandering is iets wat wij mensen van nature niet zo prettig vinden, we zijn er op gebouwd om risico’s te vermijden en een comfort zone te creëren. De enige manier om dit te overstijgen is door jouw bewustzijn te openen, voor nieuwe mogelijkheden, nieuwe inzichten en nieuwe manieren. 

Wanneer iemand tegen je zegt dat het anders moet, kan ik me voorstellen dat jouw eerste reactie is “maar ik weet niet hoe”.. en daar zit precies de crux. Want je hoeft het niet te weten,  de vernieuwing overstijgt namelijk het denken. Het gaat erom dat jij ontvankelijk bent en de intentie hebt om een bijdrage te leveren in de verandering van de aarde. 

Dit gebeurt op het moment dat jij erkent dat je bepaalde dingen in jou leven anders wilt en dienstbaar bent aan het grotere geheel. Wanneer je dit doet open je jezelf voor het licht en gaat het universum jou mogelijkheden geven om te veranderen. Het belangrijkste is dat jij ontdekt wat jouw ware verlangen is. Woon je op de plek waar je wilt wonen? Doe je het werk waar je echt gelukkig van wordt? Geef jij jezelf de optimale voeding? En op welke manier zie jij jouw gezondheid? Hoe is de relatie, met jezelf en je omgeving? 

Mijn leven veranderde op het moment dat ik zei “Universum, ik weet het niet meer.. help me alsjeblieft”. Binnen een maand woonde ik op Ibiza. Het gaat om de overgave en om het vertrouwen. Je hoeft niet alles zelf te doen, je mag gaan ontvangen. Daarvoor is het belangrijk dat je gaat voelen wat je wilt ontvangen en wat niet. Zo kun je zelf bepalen welke richting je opgaat in het leven. Zolang het maar vanuit de intentie is dat jij het allerbeste verdiend. Want wanneer jij jezelf het allerbeste gunt dan gun je dat ook aan de wereld. 

Word je bewust van wat je consumeert, waar komen deze producten vandaan? Welke afwegingen maak jij op het moment dat jij in de winkel staat? Denk je aan jouw portemonnee, dan is de kans groot dat de producent dit ook doet, wat ten koste gaat van de aarde en de locale bevolking. Ik kan me voorstellen dat je geloofd dat dit de enige manier is, door te denken aan je eigen portemonnee en te willen besparen op bijvoorbeeld eten. Organisch voedsel is op dit moment vaak nog duurder dan de massa productie. 

Maar wanneer je ziet dat alles energie is dan begint de verandering bij jouzelf. Wanneer jij kiest voor het beste, dan zul je wellicht in het begin daar iets voor moeten investeren. Maar al snel zul je merken dat je hiermee je eigen energiefrequentie verhoogd, waardoor je ook meer overvloed zult aantrekken. Dat is eigenlijk waar het om gaat, het doorbreken van patronen, overtuigingen en gewoonten. Wanneer je klein begint zal dit als een sneeuwbal gaan vergroten. Als je maar de intentie hebt om de juiste richting op te gaan. 

Wees eerlijk over waar jij diep van binnen naar verlangd. Je zult geconfronteerd worden met het feit dat het er nu nog niet is, maar wees dankbaar voor dat wat er al wel is. Je zult door lagen van schaduw heen gaan, maar vanuit de juiste intentie zal het licht zich snel vergroten. Dit is de tijd om de sprong te wagen, of op z’n minst stappen te zetten. Voel je een verlangen? Volg het. Hou je niet in, ga er achteraan. Je verdient het, echt waar! Word je bewust van alle oude systemen die niet lang meer zullen bestaan en kies ervoor om over te stappen naar het nieuwe.

Er zijn zoveel mensen klaar om jou te helpen, te begeleiden en een inspiratie voor jou te zijn. Je kunt het je gewoon niet voorstellen wat er allemaal op je staat te wachten, maar het is aan jou om te gaan. Zet je verlangen in het licht! Je verdient het aller beste! 

Wil je graag begeleiding ontvangen bij jouw transformatieproces? KLIK HIER om te zien wat ik voor je kan betekenen. 

De aanleiding voor deze blog is het bericht dat vandaag tot mij is gekomen, over de inheemse stammen in Brazilië. Zij worden vandaag de dag nog steeds bedreigd met het verliezen van hun land. Dat betekent niet alleen dat zij geen plek meer hebben om te wonen. De Amazone bevat een ongekend grote biodiversiteit en is een van de belangrijkste plekken op aarde. Ook wel gezien als de longen van onze aarde en van onschatbare waarde voor onze gezondheid. Ik ben verbijsterd dat dit vandaag de dag nog steeds aan de orde is. En wil jullie ervan bewust maken dat het van cruciaal belang is dat wij met z’n alle een standpunt innemen. Het gaat er niet om dat je er naar toe moet en je vastbindt aan het boom, het gaat erom dat jij energetisch uitstraalt dat je deze plek wilt beschermen en behouden. Dit kun je doen door de petitie te tekenen en een moment stil te staan door jouw liefde naar de plek toe te sturen. 

Dankjewel!

Geef een antwoord